UTO-Tennis & Ltc Vechtlust

 

UTO-Tennis en Vechtlust | Inschrijven tennisles | Welke trainers | UTO-Acties

UTO-TENNIS & LTC VECHTLUST

Sinds 2018 verzorgt UTO-Tennis de tennislessen bij Ltc Vechtlust.
Maarten Dam is het aanspreekpunt voor al uw vragen:
Email:Vechtlust@UTO-Tennis.nl 
Tel: 06- 44 69 53 76

 

Onze missie is om bij Vechtlust het bruisende tennisgevoel te creeren, dat iedereen zijn of haar plekje vindt op deze fantastische vereniging. Niet alleen qua uitstraling en ligging maar zeker ook met de geborgenheid en vriendelijkheid die ouderwets aanvoelt. Wij willen hier de echte tennis buzzz weer laten herleven. Wedstrijden – trainen – gezelligheid – zweet – lol – derde helft, kortom voor ieder wat wils.

Vechtlust@UTO-Tennis.nl

Voor  infomatie over UTO bij Vechtlust stuur een mail.

Tennislessen – inschrijven

Wanneer je tennislessen afneemt bij Ltc Vechtlust moet je lid zijn van de vereniging. Er is altijd ruimte om een proefles af te nemen dit wel op aanvraag bij Maarten Dam. Om je in te schrijven voor de lessen kun je gebruik maken van verschillende opties. Wij werken met het inschrijf systeem van Plan My Sport om zo onze lessers zo optimaal in te kunnen delen en te zorgen voor een goede administratieve afhandeling. Met enkel het invullen van gegevens en opgeven van beschikbaarheid kunt u al deelnemen.

 

Corona maatregelen ten aanzien van lessen: Omdat wij nou eenmaal als maatschappij met corona moeten gaan leven zal ook onze werkwijze hierop aangepast moeten worden. Allereerst vragen wij van iedereen wanneer ze naar een training komen dat ze klachten vrij zijn.
Wanneer de overheid maatregelen zoals Lock-down of aangepaste vormen van trainingen opleggen dan zullen wij deze moeten opvolgen.

Hierdoor is het mogelijk dat er lessen komen te vervallen, houd hier dus rekening mee!
Lessen die door Lock-down niet gegeven worden zullen of in aangepaste vorm of niet worden ingehaald. (als de ruimte tot inhalen er wel is dan worden ze ingehaald) 

Wij bieden per jaar 3x een verschillende trainingscycli aan waarvoor u zich kunt inschrijven. Voorjaar – zomer training van 1 april tot eind juli dit zijn 14 lesweken. Najaar training van eind augustus tot 1 november dit zijn 9 lesweken. Winter training van 1 november tot medio maart dit zijn 16 lesweken. Naast al deze lessen bieden wij gedurende het tennisjaar nog veel meer activiteiten aan en mogelijkheden om je tennisspel te verbeteren. Dus hou de website en mail in de gaten.

Jeugdlessen bij Ltc Vechtlust geven wij volgens de tenniskids methode uitleg over deze vorm van lesgeven kun je vinden op onze informatie pagina tenniskids. zie link:

Senioren lessen verzorgen wij volgens de 4 basis elementen van het tennis tactiek – techniek – mentaal – fysiek. 

Word jij onze nieuwe collega

Vacatures tennisleraar
parttime en fulltime

Wil je stage lopen?
Wij hebben stage plekken

Ik ben de eigenaar van UTO-Tennis. Mijn manier van lesgeven typeert zich vooral vanuit technisch tennis, naast het technische gedeelte zorg ik voor een goede balans met uitdaging in fysiek – mentaal- tactiek. Tot snel op de baan.

Maarten Dam, eigenaar UTO-Tennis

Sinds de komst van UTO-Tennis bij Ltc Vechtlust ben ik werkzaam op jullie mooie park. Velen van jullie kennen mij al als speler van Vechtlust en hopelijk nu dus ook als trainer. Mijn manier van lesgeven typeert zich vooral in het zoeken naar spelsituaties om de sterke en zwakkere punten te trainen. Ook bij mijn trainingen zie je de 4 basiselementen terug tactiek-techniek-fysiek-mentaal

Kevin Oskam, Trainer Ltv Vechtlust

Thomas, Trainer Ltc Vechtlust

Racket-tips

UTO-BESPANSERVICE

Het onderhoud van je racket met name grip en snaren. Kijk je daar wel eens naar? Onderzoek wijst uit dat in veel gevallen mensen te lang wachten met vernieuwen van snaren. Dit maakt de snaar minder flexibel en droogt uit. Met als gevolg minder controle  en meer moeten werken voor gewenst resultaat. Laat je bespanning achter bij 1 van de trainers en krijg deze zsm in overleg weer terug.

UTO-Tennis

UTO-Tennis verzorgt tennislessen voor verenigingen in de regio Utrecht en is een volwaardige gesprekspartner voor verenigingen en tennistrainers.

Contact

Maarten Dam
Tel: 06 44 69 53 76
E-mail: Info@UTO-Tennis.nl

Sponsor