UTO-Tennis & Ltc Vechtlust

 

UTO-Tennis en Vechtlust | Inschrijven tennisles | Welke trainers | UTO-Acties

UTO-TENNIS & LTC VECHTLUST

Sinds 2018 verzorgd UTO-Tennis de tennislessen bij ltc Vechtlust. Wie zijn dat dan voor jullie als leden van Vechtlust: Maarten Dam eigenaar UTO-Tennis en Marko de Kort mede-eigenaar UTO-Tennis lokaties Vechtlust en Helios.

Maarten Dam als aanspreekpunt op Ltc Vechtlust en Marko de Kort als aanspreekpunt op Tv Helios. 

Onze missie is om bij Vechtlust het bruisende tennisgevoel te creeren, dat iedereen zijn of haar plekje vind op deze fantastische vereniging. Niet alleen kwa uitstraling en ligging maar zeker ook met de geborgenheid en vriendelijkheid die ouderwets aanvoelt. Wij willen hier de echte tennis buzzz weer laten herleven. Wedstrijden – trainen – gezelligheid – zweet – lol – derde helft, kortom voor ieder wat wils. 

Vechtlust@UTO-Tennis.nl

Voor  infomatie over UTO bij Vechtlust stuur een mail.

Tennislessen – inschrijven

Wanneer je tennislessen afneemt bij Ltc Vechtlust zul je lid moeten zijn van de vereniging. Er is altijd ruimte om een proef les af te nemen dit wel op aanvraag bij Maarten Dam. Om je in te schrijven voor de lessen kun je gebruik maken van verschillende opties. Wij werken met het inschrijf systeem van Plan My Sport om zo onze lessers zo optimaal in te kunnen delen en te zorgen voor een goede administratieve afhandeling. Met enkel het invullen van gegevens en opgeven van beschikbaarheid kunt u al deelnemen.

Wij geven per jaar 3x een verschillende trainingsvormen aan waarvoor u zich kunt inschrijven. Voorjaar – zomer cyclus loopt van 1 april tot eind juli dit zijn 14 lesweken. Najaar training van begin september tot 1 november dit zijn 8 lesweken. Winter training van 1 november tot medio maart dit zijn 14 lesweken. Naast al deze lessen bieden wij gedurende het tennisjaar nog veel meer activiteiten aan en mogelijkheden om je tennisspel te verbeteren. Dus hou de website en mail in de gaten.

Jeugd lessen bij Ltc Vechtlust geven wij volgens de tenniskids methode uitleg over deze vorm van lesgeven kun je vinden op onze informatie pagina tenniskids. zie link:

Senioren lessen verzorgen wij volgens de 4 basis elementen van het tennis tactiek – techniek – mentaal – fysiek. 

Word jij onze nieuwe collega

Vacatures tennisleraar
parttime en fulltime

Wil je stage lopen?
Wij hebben stage plekken

Ik ben de eigenaar van UTO-Tennis en  sinds 2014 verzorgen wij de lessen op Ltv Triaq, een heerlijke vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Mijn manier van lesgeven typeerd zich vooral vanuit technisch tennis, naast het technische gedeelte zorg ik voor een goed balans met uitdaging in fysiek – mentaal- tactiek. Tot snel op de baan.

Maarten Dam, eigenaar UTO-Tennis

Ik ben de mede eigenaar van UTO-Tennis lokatie Tv Helios en Ltc Vechtlust sinds 2019 verzorgen wij de lessen op Tv Helios, een heerlijke vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Mijn manier van lesgeven typeerd zich vooral vanuit technisch tennis, naast het technische gedeelte zorg ik voor een goed balans met uitdaging in fysiek – mentaal- tactiek. Tot snel op de baan.

Marko de Kort, mede-eigenaar UTO-Tennis lokatie Tv Helios en Ltc Vechtlust

Sinds de komst van UTO-Tennis bij Ltc Vechtlust ben ik werkzaam op jullie mooie park. Velen van jullie kennen mij al als speler van Vechtlust en hopelijk nu dus ook als trainer. Mijn manier van lesgeven typeerd zich vooral in het zoeken naar spelsituaties om de sterke en zwakkere punten te trainen. Ook bij mijn trainingen zie je de 4 basiselementen terug tactiek-techniek-fysiek-mentaal

Kevin Oskam, Trainer Ltv Vechtlust

Ik ben als jonge jongen bevangen geraakt door het tennis en dit ook tot aan Nederlands Kampioen tot 14 jaar behaald. Naast mijn competative tennis ben ik ook gaan lesgeven. Dit doe ik vooral uit passie en plezier. Mijn aanpak typeerd zich vooral op gevoel, ook bij mijn trainingen zie je de 4 basiselementen terug tactiek-techniek-fysiek-mentaal

Nicky Reinders, Trainer Ltc Vechtlust

Sinds 1 jaar geef ik les bij deze mooie vereniging, volle bak ertegenaan is ook mijn motto. Ik hou van utdagende lessen en mensen echt iets willen leren. Naast lesgeven studeer ik sport management. ook bij mijn trainingen zie je de 4 basiselementen terug tactiek-techniek-fysiek-mentaal

Stein Driessen, Trainer Ltc Vechtlust

Racket-tips

UTO-BESPANSERVICE

Het onderhoud van je racket met name grip en snaren. Kijk je daar wel eens naar? Onderzoek wijst uit dat in veel gevallen mensen te lang wachten met vernieuwen van snaren. Dit maakt de snaar minder flexibel en droogt uit. Met als gevolg minder controle  en meer moeten werken voor gewenst resultaat. Laat je bespanning achter bij 1 van de trainers en krijg deze zsm in overleg weer terug.

UTO-Tennis

UTO-Tennis verzorgt tennislessen voor verenigingen in de regio Utrecht en is een volwaardige gesprekspartner voor verenigingen en tennistrainers.

Contact

Maarten Dam
Tel: 06 44 69 53 76
E-mail: Info@UTO-Tennis.nl

Sponsor