UTO-Tennis & Ltv Triaq

 

UTO-Tennis en Triaq | Inschrijven tennisles | Welke trainers | UTO-Acties

UTO-TENNIS & LTV TRIAQ

Sinds 2014 verzorgd UTO de tennislessen bij Ltv Triaq. Samen hebben we al wat mooie dingen bereikt. Op Triaq verzorgen wij de tennislessen en dienen als vraagbaak en uitvoerende kracht bij de vele uitdagingen die de verenigind voor zich heeft. Triaq heeft een familiare sfeer waarbij tennis op elk niveau mogelijk is. UTO en Triaq trekken nauw samen op om de belangen van tennis in het dorp Harmelen zo leuk sportief en aangenaam mogelijk te maken. Proffesionaliteit in de tennislessen en aanverwante zaken staat voorop.

|

Triaq@UTO-Tennis.nl

Voor  infomatie over UTO bij Triaq stuur een mail.

Tennislessen – inschrijven

Wanneer je tennislessen afneemt bij Ltv Triaq zul je lid moeten zijn van de vereniging. Er is altijd ruimte om een proef les af te nemen dit wel op aanvraag bij Maarten Dam. Om je in te schrijven voor de lessen kun je gebruik maken van verschillende opties. Wij werken met het inschrijf systeem van Plan My Sport om zo onze lessers zo optimaal in te kunnen delen en te zorgen voor een goede administratieve afhandeling. Met enkel het invullen van gegevens en opgeven van beschikbaarheid kunt u al deelnemen.

Wij geven per jaar 2x een cyclus van 18 lesweken. Voorjaar – zomer cyclus loopt van 1 april tot eind september. Tijdens de basisschool vakanties geven wij geen les.  

Jeugd lessen bij Ltv Triaq geven wij volgens de tenniskids methode uitleg over deze vorm van lesgeven kun je vinden op onze informatie pagina tenniskids. zie link:

Senioren lessen verzorgen wij volgens de 4 basis elementen van het tennis tactiek – techniek – mentaal – fysiek. 

Boek een prive les of duo les

Een prive les of samen, is het een cadeau of wil je zelf wat extra aandacht. Boek dan nu je les eenvoudig door op de button te drukken.

 

Word jij onze nieuwe collega

Vacatures tennisleraar
parttima en fulltime

Wil je stage lopen?
Wij hebben stage plekken

Video skills

1 van de beste manieren om je techniek te verbeteren is door gebruik te maken van video opname. Laat je eebns filmen en krijg online feedback. Het ballenkanon voorziet je van aangespeelde ballen en de trainer filmt.

30 minuten voor € 25,-

Ik ben de eigenaar van UTO-Tennis en  sinds 2014 verzorgen wij de lessen op Ltv Triaq, een heerlijke vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Mijn manier van lesgeven typeerd zich vooral vanuit technisch tennis, naast het technische gedeelte zorg ik voor een goed balans met uitdaging in fysiek – mentaal- tactiek. Tot snel op de baan.

Maarten Dam, trainer Triaq, eigenaar UTO-Tennis

Als 4 jaar lesgevend op Triaq, de club waar ik op 8 jarige leeftijd begon met tennissen. Zodoende ken ik nog veel mensen uit Harmelen. Met veel plezier verzorg ik samen met Maarten de trainingen op Triaq. Mijn idee bij lesgeven is vooral gericht op plezier en conditioneel, ook bij mijn trainingen zie je de 4 basiselementen terug tactiek-techniek-fysiek-mentaal

Dennis Wolf, Trainer Triaq

Racket-tips

UTO-BESPANSERVICE

Het onderhoud van je racket met name grip en snaren. Kijk je daar wel eens naar? Onderzoek wijst uit dat in veel gevallen mensen te lang wachten met vernieuwen van snaren. Dit maakt de snaar minder flexibel en droogt uit. Met als gevolg minder controle  en meer moeten werken voor gewenst resultaat. Laat je bespanning achter bij 1 van de trainers en krijg deze zsm in overleg weer terug.

UTO-Tennis

UTO-Tennis verzorgt tennislessen voor verenigingen in de regio Utrecht en is een volwaardige gesprekspartner voor verenigingen en tennistrainers.

Contact

Maarten Dam
Tel: 06 44 69 53 76
E-mail: Info@UTO-Tennis.nl

Sponsor