UTO-Tennis & Ltv Triaq

 

UTO-Tennis en Triaq | Inschrijven tennisles | Welke trainers | UTO-Acties

UTO-TENNIS & LTV TRIAQ

Sinds 2014 verzorgt UTO de tennislessen bij Ltv Triaq. Samen hebben we al wat mooie dingen bereikt. Wij dienen als vraagbaak en uitvoerende kracht bij de vele uitdagingen die de vereniging voor zich heeft. Triaq heeft een familiare sfeer waarbij tennis op elk niveau mogelijk is. UTO en Triaq trekken samen nauw op om de belangen van tennis in het dorp Harmelen zo leuk sportief en aangenaam mogelijk te maken. Professionaliteit in de tennislessen staat voorop.

|

Triaq@UTO-Tennis.nl

Voor  infomatie over UTO bij Triaq stuur een mail.

Tennislessen – inschrijven

Wanneer je tennislessen afneemt bij Ltv Triaq zul je lid moeten zijn van de vereniging. Er is altijd ruimte om een proef les af te nemen dit wel op aanvraag bij Maarten Dam 06-44695376. Om je in te schrijven voor de lessen kun je gebruik maken van verschillende opties. Wij werken met het inschrijf systeem van Plan My Sport om zo onze lessers zo optimaal in te kunnen delen en te zorgen voor een goede administratieve afhandeling. Met enkel het invullen van gegevens en opgeven van beschikbaarheid kunt u al deelnemen.

Per 2021 veranderen wij de lescyclus. Zo zullen de jeugdleden een langere cyclus les krijgen dan de senior leden. Jeugd leden willen wij meer continuiteit bieden om ze de binden met tennis te behouden. 

Jeugd Triaq
– Per begin februari starten wij een nieuwe serie lessen van 21 weken tot de zomer vakantie tijdens de basisschool vakanties geven wij geen les. De inschrijving hiervoor is open. Het lesgeld zal in 2 termijnen worden afgeschreven 20 februari en 20 april 2021. Na de zomer vakantie volgt een nieuwe cyclus waarvoor weer opnieuw dient te worden opgegeven.

– Naast de 21 weken (verplichte les bij lidmaatschap van Triaq) is er ook de mogelijkheid om even goed te werken aan de techniek van het tennis. Dit kan op dinsdag en woensdag bij Maarten Dam. Het betreft hier 4 losse lessen en kunnen met maximaal 2 personen worden afgenomen. Leuk om wat bij te spijkeren en extra stapjes te maken.

Senioren Triaq
– De senioren starten met training eind maart. Wij geven dan een cyclus van 14 weken les bij Dennis Wolf en naast Dennis zal Maarten Dam hier ook 4 weken training per keer aanbieden. Deze trainingen zijn 4 weken achter elkaar op dezelfde tijd. Maximaal 4 personen op de 4 weken training, en maximaal 8 personen bij de 14 weken training.

Jeugd lessen bij Ltv Triaq geven wij volgens de tenniskids methode uitleg over deze vorm van lesgeven kun je vinden op onze informatie pagina tenniskids. zie link:

Senioren lessen verzorgen wij volgens de 4 basis elementen van het tennis tactiek – techniek – mentaal – fysiek. 

Word jij onze nieuwe collega

Vacatures tennisleraar
parttima en fulltime

Wil je stage lopen?
Wij hebben stage plekken

Ik ben de eigenaar van UTO-Tennis en  sinds 2014 verzorgen wij de lessen op Ltv Triaq, een heerlijke vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Mijn manier van lesgeven typeerd zich vooral vanuit technisch tennis, naast het technische gedeelte zorg ik voor een goed balans met uitdaging in fysiek – mentaal- tactiek. Tot snel op de baan.

Maarten Dam, trainer Triaq, eigenaar UTO-Tennis

Als 4 jaar lesgevend op Triaq, de club waar ik op 8 jarige leeftijd begon met tennissen. Zodoende ken ik nog veel mensen uit Harmelen. Met veel plezier verzorg ik samen met Maarten de trainingen op Triaq. Mijn idee bij lesgeven is vooral gericht op plezier en conditioneel, ook bij mijn trainingen zie je de 4 basiselementen terug tactiek-techniek-fysiek-mentaal

Dennis Wolf, Trainer Triaq

Racket-tips

UTO-BESPANSERVICE

Het onderhoud van je racket met name grip en snaren. Kijk je daar wel eens naar? Onderzoek wijst uit dat in veel gevallen mensen te lang wachten met vernieuwen van snaren. Dit maakt de snaar minder flexibel en droogt uit. Met als gevolg minder controle  en meer moeten werken voor gewenst resultaat. Laat je bespanning achter bij 1 van de trainers en krijg deze zsm in overleg weer terug.

UTO-Tennis

UTO-Tennis verzorgt tennislessen voor verenigingen in de regio Utrecht en is een volwaardige gesprekspartner voor verenigingen en tennistrainers.

Contact

Maarten Dam
Tel: 06 44 69 53 76
E-mail: Info@UTO-Tennis.nl

Sponsor