UTO-Tennis & Tv Helios

 

UTO-Tennis en Helios | Inschrijven tennisles | Welke trainers | UTO-Acties

UTO-TENNIS & TV HELIOS

Sinds 2019 verzorgd UTO-Tennis de tennislessen bij Tv Helios. Wie zijn dat dan voor jullie als leden van Tv Helios: Maarten Dam eigenaar UTO-Tennis en Marko de Kort mede-eigenaar UTO-Tennis lokaties Ltc Vechtlust en Tv Helios.

Marko de Kort als aanspreekpunt op Tv Helios en Maarten Dam als aanspreekpunt op Ltc Vechtlust.

Onze missie is om Tv Helios weer op de kaart te zetten, in potentie heeft deze kleinschalige vereniging in onze ogen alle ingredienten om te groeien tot een gezonde vereniging. Kinderen met papa en mama op de baan of zelfs met opa en oma, dat is wat wij voor ons zien. Echt tennis op graval is het uitgangspunt, rode sokken en genieten van de heerlijke rustige ambiance die heeft op dit prachtige park. Zien wij jullie snel op de tennisbaan.

Helios@UTO-Tennis.nl

Voor  infomatie over UTO bij Helios stuur een mail.

Tennislessen – inschrijven

Wanneer je tennislessen afneemt bij Tv Helios zul je lid moeten zijn van de vereniging. Er is altijd ruimte om een proef les af te nemen dit wel op aanvraag bij Marko de Kort. Om je in te schrijven voor de lessen kun je gebruik maken van verschillende opties. Wij werken met het inschrijf systeem van Plan My Sport om zo onze lessers zo optimaal in te kunnen delen en te zorgen voor een goede administratieve afhandeling. Met enkel het invullen van gegevens en opgeven van beschikbaarheid kunt u al deelnemen.

Wij geven 3 cycli per jaar les, de eerste is van april tot aan de zomer vakantie basisschool 14 lessen, na de zomer geven we nog 8 weken les tot 1 november daarna sluit Tv Helios de gravel banen. In de winer periode geven we een aantal lessen in de kees boekenhal.

Jeugd lessen bij Ltv Triaq geven wij volgens de tenniskids methode uitleg over deze vorm van lesgeven kun je vinden op onze informatie pagina tenniskids. zie link:

Senioren lessen verzorgen wij volgens de 4 basis elementen van het tennis tactiek – techniek – mentaal – fysiek. 

Word jij onze nieuwe collega

Vacatures tennisleraar
part- en fulltime

Wil je stage lopen?
Wij hebben stage plekken

Ik ben de mede eigenaar van UTO-Tennis lokatie Tv Helios en Ltc Vechtlust sinds 2019 verzorgen wij de lessen op Tv Helios, een heerlijke vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Mijn manier van lesgeven typeerd zich vooral vanuit technisch tennis, naast het technische gedeelte zorg ik voor een goed balans met uitdaging in fysiek – mentaal- tactiek. Tot snel op de baan.

Marko de Kort, trainer Tv Helios, mede-eigenaar UTO-Tennis lokatie Tv Helios en Ltc Vechtlust

Racket-tips

UTO-BESPANSERVICE

Het onderhoud van je racket met name grip en snaren. Kijk je daar wel eens naar? Onderzoek wijst uit dat in veel gevallen mensen te lang wachten met vernieuwen van snaren. Dit maakt de snaar minder flexibel en droogt uit. Met als gevolg minder controle  en meer moeten werken voor gewenst resultaat. Laat je bespanning achter bij 1 van de trainers en krijg deze zsm in overleg weer terug.

UTO-Tennis

UTO-Tennis verzorgt tennislessen voor verenigingen in de regio Utrecht en is een volwaardige gesprekspartner voor verenigingen en tennistrainers.

Contact

Maarten Dam
Tel: 06 44 69 53 76
E-mail: Info@UTO-Tennis.nl

Sponsor